Uskoro kreće izrada: U samo četiri dana prikupljena su sredstava za izradu in memoriam grafita posvećenog Goranu Brajkoviću

Koristit će se vrhunski materijali te će trafo-stanica biti oslikana sa sve tri vidljive strane, najavio je jedan  je jedan od inicijatora izrade Srđan Radosavac.

Rijeka – U svega četiri dana prikupljena su sredstava za izradu in memoriam grafita posvećenog tragično poginulom igraču Rijeke i Opatije – Goranu Brajkoviću.

– Stanje žiro-računa 21. svibnja u 17.30 sati iznosilo je 12.728,00 kn čime je i premašen procijenjeni trošak za izradu grafita od strane izvođača i umjetnika Eduarda Filipovića SECa u iznosu od 10 tisuća kuna. Žiro-račun će biti otvoren za eventualne naknadne uplate zaključno s danom 25. svibnja, a s obzirom na to da su najavljene uplate i iz inozemstva koje još nisu pristigle na žiro-račun, ekipe su skupljale sredstva po kvartovima, kafićima, te svi, koji to žele, mogu izvršiti uplatu do ponedjeljka nakon čega se daljnje uplate više neće zaprimati. Kako smo i najavili, višak sredstava koji preostane na žiro-računu, a trenutno iznosi 2.728,00 kn, bit će uplaćen na račun našeg kluba navijača KN Armada Rijeka kako bi pomogli klubu u daljnjim akcijama. Također, kako smo najavljivali, sve uplate bit će objavljene u komentarima ove objave uz napomenu da će biti “cenzurirana” imena uplatitelja (fizičkih osoba i tvrtki, kao i njihovih brojeva računa) obzirom da su mnogi zatražili da se ne objavljuju javno njihovi podaci i iznosi koje su uplatili, a što je njihovo apsolutno pravo. Objavit ćemo kompletan izlistaj žiro-računa na kojem će biti vidljive sve uplate isključivo s datumima i iznosima istih. S objavama svih gore navedenih transakcija započeti ćemo nakon prestanka primitka uplata na žiro-račun, dakle od dana 26. svibnja pa nadalje i to u Facebook komentarima objave kako bi se sve nalazilo na jednom mjestu i bilo javno dostupno svima i u svakom trenutku. Naš umjetnik i izvođač SEC započeti će s nabavom materijala, te potom krenuti i u samu realizaciju. Koristit će se vrhunski materijali te će trafo-stanica biti oslikana sa sve tri vidljive strane. Planira se veliko otvorenje grafita, dostojno naše legende, a o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti i svi će biti pozvani. Još jednom hvala svima iskreno i od srca, istaknuo je jedan  je jedan od inicijatora izrade Srđan Radosavac.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!