Uskoro kreću besplatne online radionice iz društvenog poduzetništva koje organizira Step Ri

Uskoro kreću besplatne online radionice iz društvenog poduzetništva koje organizira Step Ri

Arhiva

Prijave na radionice se otvaraju 31.kolovoza. Broj mjesta je ograničen.

Rijeka – Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, u rujnu održava IN SITU tjedan društvenog poduzetništva u sklopu kojega će biti održane tri besplatne online radionice usmjerene na upoznavanje s tematikom društvenog poduzetništva i društvenih inicijativa.

Teme online radionica su:

  • Uvod u društveno poduzetništvo – utorak, 8. rujna 2020. od 11:00 do 12:00 sati
  • Od ideje do udruge – srijeda, 9. rujna 2020. od 11:00 do 12:00 sati
  • Od društvenog problema do poduzeća – četvrtak, 10. rujna 2020. od 11:00 do 12:00 sati

IN SITU tjedan društvenog poduzetništva organiziran je u sklopu projekta IN SITU financiranog iz programa Interreg Central Europe, te ga regionalno provode Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Grad Rijeka.

Prijave na radionice se otvaraju 31. kolovoza i broj mjesta je ograničen.

Više informacija o samim radionicama i načinu prijave možete saznati na https://www.step.uniri.hr/event/akcija/in-situ-tjedan-drustvenog-poduzetnistva/.

Projekt IN SITU doprinosi stvaranju infrastrukture za razvoj i podršku društvenim inovacijama i društvenom poduzetništvu s ciljem stvaranja bržeg puta do tržišta rada i samozapošljavanja, kroz rad na osobnim vještinama i razvoju društveno korisnih ideja. Kao rezultat projekta uspostavit će se regionalni IN SITU Centar za društvene inovacije (Social Innovation Hub), gdje će osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada biti pružena profesionalna podrška za pokretanje i vođenje poslovanja. Inovativni IN SITU Social Innovation Hub program podrške kreće na jesen 2020.

Više informacija o samom projektu na https://www.step.uniri.hr/projekt/in-situ/ i http://www.insituproject.eu/, te na stranicama Facebooka i LinkedIna

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!