Uspješna humanitarna akcija Jasne Vrhovac i kolega: Prikupljeno školskog pribora i potrepština za dvadeset obitelji

Netko je donosio školski pribor, netko robu, netko hranu, a dobili smo i bonove za Lidl. Jako smo zadovoljni, oduševljeni humanošću Riječana i presretni što možemo pomoći svim tim ljudima, kazala je organizatorica Jasna Vrhovac, zahvalivši svima koji su se odazvali pozivu za donacije.

Rijeka – Dobar odaziv imala je današnja humanitarna akcija održana na parkingu kod autopraone na Kantridi s ciljem prikupljanja hrane i školskih potrepština za samohrane majke i obitelji slabijeg imovinskog stanja. Tijekom trajanja akcije odazvalo se pedesetak donatora.

– Želja nam je bila prikupiti dovoljno toga za pet samohranih majki. Sve odreda su podstanarke s dvoje ili više djece. Hrane se isključivo onim što je na akcijama u trgovačkim centrima da bi mogle podmiriti sve režije. Jedna od tih mama je nedavno završila na hitnom traktu zbog premorenosti. Nekoliko poslova odjednom je radila da bi mogla prehraniti svoju djecu i sebe. No, s obzirom da je odaziv premašio naša očekivanja, prikupili smo dovoljno školskog pribora i potrepština za čak dvadeset obitelji. Netko je donosio školski pribor, netko robu, netko hranu, a dobili smo i bonove za Lidl. Jako smo zadovoljni, oduševljeni humanošću Riječana i presretni što možemo pomoći svim tim ljudima, kazala je organizatorica Jasna Vrhovac, zahvalivši svima koji su se odazvali pozivu za donacije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }