Usuglašen model organizacije: Bela nedeja ove godine ispunit će Kastav

Na Lokvini, Crekvini i Fortici čekat će vas vinari Kastavštine i drugih dijelova Hrvatske dok će zabavni sadržaji za djecu biti na Belvederu i Šporovoj jami. Sajamski dio ove je godine skromniji i usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda

Kastav – Nakon odrađenih priprema, danas smo usuglasili model po kojem će se održati Bela nedeja, objavio je Matej Mostarac, gradonačelnik Kastva.

– Zahvaljujem Županijskom stožeru Civilne zaštite i Ravnateljstvu civilne zaštite Rijeka na suradnji i sugestijama kojima ćemo se voditi u organizaciji. Na glavninu sadržaja tih dana ulazit će se uz predočenje EU-covid potvrda, a postavit ćemo i punktove za brzo testiranje. Za razliku od lani, cijepljenje nam je omogućilo organizaciju ove najznačajnije manifestacije. Na Lokvini, Crekvini i Fortici čekat će vas vinari Kastavštine i drugih dijelova Hrvatske dok će zabavni sadržaji za djecu biti na Belvederu i Šporovoj jami. Sajamski dio ove je godine skromniji i usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda. I ovogodišnja Bela nedeja održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a drago mi je da je Predsjednik potvrdio dolazak na ovu najznačajniju kastavsku manifestaciju, poručio je Mostarac. .

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }