Uzbudljiv posljednji ovogodišnji vikend na Trsatu: Gradinu prošlog tjedna posjetilo čak 20 tisuća ljudi

Tek dva dana dijele nas od Nove 2020. godine, a na Gradini slijede čak dva dočeka – onaj dječji u podne te večernji u kojem nastupa Klapa Nevera i DJ Šošo.

Grooversi

Rijeka – Proteklog je vikenda Trsatska gradina ugostila brojne programe, a proteklih dana Advent je posjetilo nevjerojatnih dvadeset tisuća posjetitelja koji su uživali u blagdanskim dekoracijama, glazbi i gastronomskim delicijama. Sve je bilo u znaku izvrsne glazbe i odlične zabave, a rasplesani vikend otvorili su Grooversi – mlad i energičan bend koji je zahuktao atmosferu već od prve pjesme. Posjetitelji na Trsatskoj gradini uživali su uz vesele ritmove, a u adventskom parku vladala je prava prosinačka atmosfera.

Subota je bila rezervirana za večer Kantride na Trsatu, u kojoj su Kantridersi zauzeli pozornicu i za posjetitelje priredili pravu feštu, dok je večer imala humanitarnu notu uz udrugu „Koga briga“. U svom prepoznatljivom stilu, zabavili su publiku izvedbama domaćih hitova, uz prizvuk primorskog melosa. Nedjelja je na Trsatskoj gradini bila rezervirana za house ritmove uz nastup DJ-a Daddy i saksofonsku pratnju Tony T Sax-a.

Kantridersi

Tek dva dana dijele nas od Nove 2020. godine, a na Gradini slijede čak dva dočeka – onaj dječji u podne te večernji u kojem nastupa Klapa Nevera i DJ Šošo.

Program dječjeg dočeka Nove godine kreće već od 10 sati uz Magic show Andreja Škedela te predstavu „Klaunovska posla Rudija i Karmelina“, nakon čega slijedi odbrojavanje do podna i glazbeni nastup solista iz Kreativno-edukativnog centra „Glazbeni vrtuljak“. Program će se nastaviti i u adventskom parku, tik uz bajkovito klizalište, gdje će klinci i klinceze moći uživati u predstavi i druženju s vilenjacima.

Večernji program počinje od 22 sata i nudi dvije lokacije za provod u najluđoj noći u godini. Posjetitelji će moći uživati unutar zidina u plesnim ritmovima za koje će biti zadužen DJ Šošo ili se zabaviti uz poznatu klapu Nevera u adventskom parku.