VAŽ JE NAŠ Ponovo se okupila slavna generacija koja je prije 40 godina Rijeci donijela Kup Jugoslavije

U Rijeci su se okupili igrači, članovi legendarne generacije koja je 1979. godine osvojila Kup Jugoslavije, obranivši titulu koju je “Rijeka” osvojila i godinu dana ranije.

Rijeka – Uoči subotnje utakmice protiv Lokomotive, navijači “Rijeke” imali su priliku svjedočiti djeliću bogate i važne klupske povijesti. U Rijeci su se okupili igrači, članovi legendarne generacije koja je 1979. godine osvojila Kup Jugoslavije, obranivši titulu koju je “Rijeka” osvojila i godinu dana ranije.

Iako je trofej namijenjen pobjedniku Kupa Jugoslavije Zvjezdan Radin visoko u zrak podignuo 24. svibnja u Beogradu, cijeli tjedan koji je vodio prema tom uspjehu zlatnim slovima upisan je u povijest “Rijeke”. Naime, bilo je to prvi put da su se u finalu igrale dvije utakmice, a “Rijeka” je na Kantridi svladala Partizan 2:1, te u Beogradu izborila 0:0 za veliko slavlje.

O kakvoj se veličanstvenoj sezoni radi dovoljno je reći da je “Rijeka” u polufinalu na gostovanju svladala Crvenu zvezdu.

Legende “Rijeke” okupile su se u petak na zajedničkoj večeri, a na travnjak uoči ogleda protiv Lokomotive, uz glasan pljesak riječke publike, izašli su u pratnji predsjednika HNK Rijeka Damira Miškovića.

Kako je proteklo okupljanje legendarne generacije Rijeke pogledajte u video-prilogu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!