ERSTE AD

Večeras se mračna vrata otvaraju posljednji put – Kreće posljednji Dark Circle Fest posvećen žestokoj glazbi

Večeras se mračna vrata otvaraju posljednji put – Kreće posljednji Dark Circle Fest posvećen žestokoj glazbi

Foto Marko Plečko

Zadnji Dark “O” će na svoju mračnu binu ponovo ugostiti lokalne bendove, ali i goste iz drugih država i gradova da po posljednji put zagrme Rijekom. U sklopu festivala održati će se i popularni  “Glam after party” na terasi Hartere.

Rijeka – Večeras počinje šesti, ujedno i posljednji Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih pet izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra.

Zadnji Dark “O” će na svoju mračnu binu ponovo ugostiti lokalne bendove, ali i goste iz drugih država i gradova da po posljednji put zagrme Rijekom. Večeras će na glavnoj pozornici, poznatijoj kao Dark Stage, nastupiti Kryn, Voloh, Speedclaw, PHC, Uma Thurman, Their i Porko Dio, a sutra Nanowar of Steel, Stimulans, Upset, Sweet Thunder, Epicentar, Miscreation te Krematorium. U sklopu festivala održati će se i popularni  “Glam after party” na terasi Hartere.

Festival i ove godine ima svoju akciju doniranja pod imenom “Metalci za Azil”. Tokom trajanja festivala na ulazu će biti  dostupne donacijske kutije u kojima će se prikupljati sredstva za sklonište za nezbrinute životinje Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka.

– Ulaznice su u prodaji na ulazu festivala po cijeni od 80 kn (jednodnevna) te 130 kn (festivalska). Pozivaju se svi ljubitelji žestoke glazbe i dobre zabave da dođu u riječku Harteru i velikim slavljem isprate najmračniji festival, pozvali su organizatori.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }