VIDEO 2. EFRI humanitarna trail utrka – Promicanje sporta i zdravog života s humanitarnim karakterom

Cilj utrke je promicanje sporta i zdravog života među studentima i širom zajednicom, a utrka je humanitarnog karaktera jer se na taj način želi pomoći radu Udruge za Down sindrom – Rijeka 21.

Rijeka – Drugo izdanje EFRI humanitarne trail utrke održat će se u subotu, 19. listopada 2019. s početkom u 10.30 sati u Gradu Kastvu (start kod Lože). Utrku organizira Udruga EFRI Sport u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Studentskim zborom EFRI te Gradom Kastvom. Za najbrža tri sudionika u muškoj i ženskoj kategoriji, koji istrče cijelu rutu, osigurane su i vrijedne nagrade kao i za svu prijavljenu djecu.

Cilj utrke je promicanje sporta i zdravog života među studentima i širom zajednicom, a utrka je humanitarnog karaktera jer se na taj način želi pomoći radu Udruge za Down sindrom – Rijeka 21.

Udruga za Down sindrom – Rijeka 21 okuplja osobe s Down sindromom, njihove obitelji i volontere u želji za zajedničkim druženjem, raznolikim aktivnostima, ali pružanjem informacija i potpore obiteljima te senzibiliziranjem javnosti o problemima osoba s DSom s ciljem inkluzije korisnika u sve segmente života zajednice. Jedan od ciljeva Udruge je omogućiti štićenicima u narednom razdoblju stručnjake poput logopeda koji bi pratili njihov razvoj.

Utrka je otvorena za sve koji žele podržati ovu akciju, a cjelokupna startnina bit će donirana Udruzi za Down sindrom – Rijeka 21. Za sve sudionike bit će organizirana okrjepa po završetku utrke. Na utrci očekujemo dvjestotinjak trkača, a za najbrža tri sudionika u muškoj kategoriji, ženskoj kategoriji i kategorijama najbrži student/ studentica EFRI koji istrče cijelu rutu, osigurat ćemo i nagrade. Posebne nagrade namijenjene su i ove godine za svu djecu koja sudjeluju u utrci.

Program utrke:

09.30 h podjela startnih brojeva
10.00 h vođeno zagrijavanje
10.30 h start kod Lože

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!