VIDEO: Aktivistička pjesma “Sretni ljudi” Mile Kekina dobila video spot

Ne pristajemo na poraz, za budućnost se vrijedi boriti – to je poruka pjesme “Sretni ljudi“, kazao je Kekin koji je kandidat je zeleno-lijeve koalicije u sedmoj izbornoj jedinici

Rijeka – Nakon objave pjesme “Sretni ljudi” koju je Mile Kekin, u suradnji s članovima i simpatizerima platforme Možemo skladao za potrebe kampanje koalicije Možemo!, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad, danas je objavljen i njezin video spot. Pjevač Hladnog piva kandidat je zeleno-lijeve koalicije u sedmoj izbornoj jedinici. 

Frontmen Hladnog piva sa suprugom Ivanom odlučio se politički aktivirati i priključili koaliciji koja se okuplja oko platforme Možemo! jer su se prema njihovim riječima dokazali i pravdali njegovo povjerenje kroz rad u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

– Ne pristajemo na poraz, za budućnost se vrijedi boriti – to je poruka pjesme “Sretni ljudi“. Vladajuće elite zarazili su nas kobnom kombinacijom cinizma i apatije forsirajući mantru  da se ‘ništa ne može promijeniti’  jer su ‘svi su oni isti’.  Vrijeme je, kao što lijepo pjesma kaže, da ‘Izađemo iz tog kružnog toka’. Ova je pjesma poziv na akciju, ona nije konstatacija, niti još jedan komentar o ‘pokvarenim političarima’ i nama ‘bespomoćnim žrtvama’.  Toga mi je već navrh glave. ‘Sretni ljudi’ su poziv na direktnu akciju, poziv da koliko možemo preuzmemo odgovornost za svoju budućnost. Napisao sam je u jednom dahu inspiriran trenutnim izborima u Hrvatskoj, ali i u regiji.  Veliko hvala Maji Rivić  i Sari Renar na glasovima, te Dunji Bahtijarević i Urši Raukar na pratećim vokalima. Posebno bih se htio zahvaliti Saši Antiću koji je svojim ubitačnom poantom pjesmu dodatno oplemenio, kazao je Kekin.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!