VIDEO Boris Štok objavio novu pjesmu i video spot “Predajem se tebi”

Za glavnu žensku ulogu u spotu redateljica je predložila poznatu TV voditeljicu Ivu Šulentić koja se u videu sjajno povezala s Borisom, te su skupa odigrali jednu zanimljivu ljubavnu priču

Rijeka – Riječki pjevač, tekstopisac i skladatelj Boris Štok objavio je novu pjesmu “Predajem se tebi” koju je popratio i atraktivan video spot. Boris je široj javnosti poznat kao član grupa Quasarr i Manofon, a nakon završetka suradnje s bendovima karijeru je nastavio kao samostalni glazbenik.

Pjesma “Predajem se tebi” najavni je singl za nadolazeći drugi samostalni Borisov album koji će uskoro biti objavljen na streaming servisima, te u prodaji u CD shopovima.

Redateljica i montažerka spota je talentirana Marcella Zanki s kojom je Boris već surađivao na video spotovima za pjesme “Samo trag” i “Još uvijek” (feat. Nataša Janjić). Uz Borisov glazbeni stil jako je vezana i estetika kojoj Boris posvećuje veliku pažnju, a koju Marcella savršeno vizualno prenosi kroz svoje video uratke.

Za glavnu žensku ulogu u spotu redateljica je predložila poznatu TV voditeljicu Ivu Šulentić koja se u videu sjajno povezala s Borisom, te su skupa odigrali jednu zanimljivu ljubavnu priču.

– U pjesmu “Predajem se tebi” zaljubila sam se na prvu i već na prvo slušanje na nju zaplesala. Profesionalnost cijele ekipe dovela je do užitka koji se dogodio na snimanju. Potvrda je to i Borisovog uspjeha, a i cijelog tima kojega vodi Marcella, čiji rad pratim već godinama i iznimno poštujem. Upravo sam se zato s beskrajnim povjerenjem prepustila u njene ruke. Vjerujem da će u ovih nekoliko minuta, koliko traje spot, svaki gledatelj imati prilike i vizualno uživati u onome što Boris, na svoj osebujan način, servira glazbeno. Njegov rad pratim i cijenim već dugo i već smo nebrojeno mnogo puta surađivali na raznim emisijama i dodjelama nagrada koje kao glazbenik, ali i kao osoba, svakako zaslužuje. Ponosna sam na ono što smo napravili. – izjavila je Iva Šulentić.

– Mislim da se Iva super uklopila u priču vizualno, svojom prirodnošću i spontanošću pred kamerom. Znamo se već dugo i ovo je bila super prilika da surađujemo na videu. Snimanje je bilo jako ugodno, a opet, kao i uvijek, profesionalno. Jako sam sretan kako sve izgleda i zvuči. Marcella ima odličan ukus, već se i dobro poznajemo, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala! – dodao je Boris.

Glazbu i tekst za pjesmu “Predajem se tebi” potpisuje Boris Štok, dok aranžman i produkciju dijeli sa svojim stalnim suradnikom Darkom Terlevićem. Za miks je zaslužan Matej Zec.

– Aranžmanski i produkcijom išli smo malo van naših uobičajenih aranžmana, a opet da se osjeti moj rukopis, vokali, ekspresija i onaj ‘mračniji’ senzibilitet. – poručuje Boris.

Video spot je rađen prema editiranoj radio verziji singla, a na predstojećem albumu naći će se i 7 minuta duga originalna verzija pjesme.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!