Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

[VIDEO RAZGOVOR] Damjan Miletić: Zaljubljenik sam u gastronomiju i ugostiteljstvo

-Ja sam konobar i čitav život ću biti konobar i ponosim se time. Uz taj posao nadogradnja je učinila svoje, rekao je prof. Miletić

Matulji - Profesor Damjan Miletić gostovao na Novinet Tv-u. Tijekom godina prof. Miletić radio je u gospodarstvu, a potom i u srednjoj školi u Opatiji kao profesor strukovne i ekonomske grupe predmeta. Također, obnašao je dužnost ravnatelja Ugostiteljske škole Opatija, a potom pet godina u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta bio je voditelj službe prosvjetne inspekcije Područne jedinice u Rijeci.

Zbog svog rada proglašen je najuspješnijim prosvjetnim djelatnikom u Primorsko-goranskoj županiji, a dobitnik je i godišnje nagrade Grada Opatije 2007. godine iz područja Turizma i ugostiteljstva.

Trenutno je zaposlen pri Gradskom društvu Crvenog križa Rijeka kao voditelj ugostiteljskih djelatnosti, a usporedo s tim radi i kao vanjski predavač pri Visokoj poslovnoj školi PAR i voditelj studija upravljanja u gastronomiji i restoraterstvu.

-Ja sam konobar i čitav život ću biti konobar, ponosim se time. Uz taj posao nadogradnja je učinila svoje ne samo da sam entuzijasta nego sam zaljubljenik ne samo u gastronomiju već i u ugostiteljstvo koje se uz gastronomiju nadovezuje uz posluživanje hrane i pića, rekao je prof. Miletić u svom predstavljanju u emisiji Danas kod nas.

Cijeli razgovor s Damjanom Miletićem pogledajte u videu.

https://www.youtube.com/watch?v=-kW6cdqbLEY

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.