VIDEO Dario Župarić: I Sergio Ramos griješi, najbitnije je izvući pouku

VIDEO Dario Župarić: I Sergio Ramos griješi, najbitnije je izvući pouku

Arhiva Torpedo media

Doveli smo se u situaciju da se tresemo zadnjih par minuta. Nakon vodstva 2:0 ušli smo možda u nastavak kao da je utakmica riješena i to nam se vratilo. Nismo možda igrali najbajnije, ali uzeli smo tri boda, rekao je Dario Župarić.

Rijeka –  Dario Župarić vratio se u momčad Rijeke u utakmici protiv Intera, taman u pravom trenutku za riječki niz od četiri pobjede i jedan remi. Utakmica protiv Istre 1961 i nova tri boda bili su zaključak mini ciklusa prije reprezentativne pauze.

– Doveli smo se u situaciju da se tresemo zadnjih par minuta. Nakon vodstva 2:0 ušli smo možda u nastavak kao da je utakmica riješena i to nam se vratilo. Nismo možda igrali najbajnije, ali uzeli smo tri boda, rekao je Dario Župarić.

Utakmica je na kraju otišla u neizvjesne vode nakon pogreške Escovala u završnici utakmice koja je Istri otvorila mogućnost da se vrati u susret.

– Dečko je mlad, griješit će. Najvažnije je da radi dalje i ustraje jer je mlad i ima potencijal da bude top igrač. I Sergio Ramos izgubi takvu loptu, naravno da nije lako, ali srećom bilo je bez posljedica. Tko god igra u kontinuitetu on i griješi, najvažnije je naučiti iz tih pogrešaka, ustvrdio je Dario Župarić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!