[VIDEO] Dinamo – Rijeka, konferencija za medije uoči sutrašnje utakmice

Jedna izrazito zahtjevna utakmica nas čeka protiv kvalitetnog protivnika i morat ćemo biti još bolji nego u prošlim utakmicama, rekao je trener Rijeke uoči Dinama.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Dinama u utakmici trećeg kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka je prvenstvo otvorila dvama pobjedama protiv Gorice i Istre 1961 i bijelima sada slijedi najteži ispit ove sezone.

“Jedna izrazito zahtjevna utakmica nas čeka protiv kvalitetnog protivnika i morat ćemo biti još bolji nego u prošlim utakmicama. Imamo samopouzdanja nakon četiri uvodne pobjede, ali ogled u Maksimiru je ipak jedna druga priča. Znamo da ova utakmica ima jednu drugu težinu, ovo će biti najteži ispit, rekao je Goran Tomić, trener Rijeke u najavi utakmice.

Adam Čerin polako se vraća nakon ozljede ramena.

“Znamo što Dinamo znači u hrvatskom i europskom nogometu. Očekujemo tešku utakmicu, spremit ćemo se kao za svaku utakmicu i dati sve od sebe. Rame? Prva utakmica je iza mene, radimo sada da bol smanjimo na minimum i pozitivan sam uoči nove utakmice, rekao je Adam Čerin.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu HNK Rijeke:

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }