VIDEO Eric Superina i Krunoslav Kapetanović proglašeni Kastavcima mjeseca prosinca

VIDEO Eric Superina i Krunoslav Kapetanović proglašeni Kastavcima mjeseca prosinca

Eric Superina

Eric Superina je nagrađen u kategoriji srednjih poduzeća. Krunoslav Kapetanović vlasnik je i direktor Design hotela Navis i Ville Kapetanović u Opatiji, a nagrađen je u kategoriji najboljeg menadžera malih poduzeća i ujedno jedini hotelijer među laureatima.

Kastav – Titulu Kastavca mjeseca za prosinac prošle godine podijelila su dva poduzetnika – Krunoslav Kapetanović i Eric Superina.

Kruno Kapetanović

– Među 18 dobitnika priznanja menadžer godine, nagrade što ju je u devet kategorija podijelilo Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, su i dvojica nagrađenih s područja Kastva, Eric Superina član uprave Mick iz Kukuljanova i Krunoslav Kapetanović, vlasnik i direktor tvrtke Vila Kapetanović iz Opatije, poručili su iz Grada Kastava u obrazloženju.

Superina je nagrađen u kategoriji srednjih poduzeća. Uz posao u upravi Micka, stručni je predavač na fakultetu i član društva inovatora i društva kapetana. Tvrtka Mick je trgovac reprodukcijskim materijalom crne i obojene metalurgije.

Krunoslav Kapetanović vlasnik je i direktor Design hotela Navis i Ville Kapetanović u Opatiji, a nagrađen je u kategoriji najboljeg menadžera malih poduzeća i ujedno jedini hotelijer među laureatima.

Više o Kastavcima mjeseca u prilogu…

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!