VIDEO/FOTO Blues ispunio ‘grad na brege’ – Jed Beckers Group održao korona koncerte na pet lokacija

Trg Matka Laginje, Spinčići, Ćikovići, Rešetari i Jardasi odzvanjali su sjajnom svirkom Jed Beckers Groupa. A što su naši reporteri zabilježili provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Kastav – Blues i Kastav javno se vole što je već dobro i nadaleko poznata činjenica. Grad koji desetljećima njeguje dobru glazbu kroz brojne manifestacije, svoj status potvrdio je dolaskom legendarnog Philadelphia Jerry Ricksa koji je ‘grad na brege’ izabrao za svoje posljednje počivalište. Kastavci su mu se odužili organizacijom najvećeg blues festivala koji nosi njegovo ime.

Da Kastav taj status ne nosi slučajno, dokazali su i glazbenici iz sjajnog Jed Beckers Groupa koji su danas na pet lokacija održali korona sessione s originalnom kulisom, tj. retro-kamionetom Kastavca Zorana Drnjevića.

– Odabrali smo lokacije u svim kastavskim mjesnim odborima kako bi note doprle do što više građana Kastva koji će nas moći čuti sa svojih prozora, okućnica i balkona. Našom glazbom i pozitivnom energijom željeli smo prekinuti ovu predugu tišinu i najaviti, nadamo se, skoro otključavanje, istaknuo je Saša Brusić, ispred TZ-a grada Kastva, inicijatora ove svirke.

Jed Becker’s Group je blues-rock atrakcija koju čine Emir Grozdanić (vokal, gitara), Damjan Grbac (bas gitara) i Tonči Grabušić (bubnjevima) već godinama nudi izvrsnu zabavu i garantira dobar provod, a bazni repertoar čine blues standardi – kao što su Route 66. One way out, Cocaine, Goin’ Down, Tulsa time, Hey Joe, Matchbox, Sweet home Chicago, Help the poor, I got my Mojo workin’, Lucille, All the love, Suzy Q, The Letter, Magnolia…

Blues Ispunio ‘grad Na Brege’ – Jed Beckers Group Održao Korona Koncerte Na Pet Lokacija @ Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Foto/video : Igor Modrić

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!