[VIDEO/FOTO] Darija Jardas šampionka ovogodišnjeg Martinja u Marčeljima

Vina su ocjenjivali enolozi Nina Vičić, Tomislav Pavlešić, Toni Babić i Dominik Gršković. Što smo zabilježili su Marčeljima provjerite u priloženom video isječku i fotogaleriji…

Marčelji – Nije kao nekad, ali Martinje u Marčeljima se unatoč okolnostima ipak održalo i to već sedamnaesti put. Na vinskoj fešti ‘Martinja pul Marčeji’ nije bilo degustacije, a pozvani su samo pobjednici koji su svoj uspjeh proslavili na skroman način.

Bez obzira na to što je sve proteklo u reduciranom obliku, prijavljeno je 98 uzoraka u četiri kategorije: domaće belo vino, mešano belo vino odnosno vino koje je rađeno od kupljenog i domaćeg grožđa, vino od kupovnega belega grozja i črno vino. Vina su ocjenjivali enolozi Nina Vičić, Tomislav Pavlešić, Toni Babić i Dominik Gršković.

Trećeplasirano miješano bijelo vino je napravio Dino Štefan. Drugo mjesto u istoj kategoriji je osvojio Kristijan Lučić, a najbolji u kategoriji bio je Zdravko Štefan. Žarko Erjavac osvojio je treće mjesto u kategoriji crnih vina, drugo mjesto pripalo je Andru Milatu, a prvo mjesto Josipu Perišiću. Trećeplasirano domaće bijelo vino imao je Robi Martinčić. Drugo mjesto je osvojio Dean Rubeša dok je prvo mjesto osvojila Darija Jardas koja je i sveukupna pobjednica, šampionka ovogodišnjeg Martinja u Marčeljima.

Darija je bila previše uzbuđena da stane pred kameru, ali nam je rekla da je ona kći Arsena Jardasa i da vino radi cijela familija, a ovo da je malo više radila sama. U Marčeljima je jedna od zanimljivosti bila i rakija od masline koju je stopostotni OPG-ovac Josip Perišić uz svoja vina, muškat, cabernet i maslinova ulja donio iz Poljana.

Darija Jardas šampionka Ovogodišnjeg Martinja U Marčeljima

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }