VIDEO/FOTO Izvrsna fešta do sitnih noćnih sati obilježila prvu večer Bele nedeje

Kako je proteklo noćno druženje na Beloj nedeji provjerite u velikoj fotogaleriji…

Grooversi

Kastav – Prvi dan Bele nedeje, točnije Belu subotu, Kastav je dočekao okupan suncem, lijepim vremenom i brojnim posjetiteljima koji su iskoristili lijep dan i prošetali ulicama grada, koji je tradicionalno za Belu nedeju obukao posebno ruho. Ovogodišnje izdanje omiljene manifestacije koju pohode desetci tisuća posjetitelja ponudilo je brojne tradicionalne sadržaje, ali i brojne novitete koji su se, prema reakcijama posjetitelja pokazale punom pogotkom.

Zabavni program posebna je priča svake Bele nedeje pa je tako bilo i ove godine. Na Fortici su nastupali Iman Trio Acoustic, nakon kojih je nastupio trio Cukar i Caffe, dok su veliko finale i pravi raspjevani i rasplesani spektakl priredili Grooversi čiji nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim. Na pozornici Crekvina program je započeo odličnim, nadahnutim i žestokim nastupom trija Padre koji je žestokim rock zvukom uz veliko odobravanje publike otvorio doista žestoku večer na Crekvini.

SuperCover band

Nakon njih nastupili su kastavski ljubimci Techno Vikings koji su svojom izvedbom i ovog puta oduševili. Prije kasnonoćnog drugog nastupa Vikingsa pozornicom je zagospodario SuperCover Band koji je rasplesao Crekvinu od rasplesane i vesele gomile ljudi. Zabava je potrajala do kasnih sati te je tako stavljen pečat na prvi, izuzetno uspješan dan.

Kako je proteklo noćno druženje na Beloj nedeji provjerite u velikoj fotogaleriji i video prilogu…

NEDJELJA
CREKVINA
13:30 – 14.30…koncert Limene glazbe Zajednice Talijana Vižinada
15:00 – 15:45… KUD Učka
16:00 – 17:00…Ženska i muška klapa Kastav
17:30 – 18:30…Zatancajte potresujku z nami – mala škola plesanja potresujke
20:45 – 22:45…Šajeta & The Band
23:00 – 01:45…D’Beni Band

FORTICA
13:00 – 14:30… In Between
15:00 – 16:15…”Škola armunike Nika Polesa”
17:00 – 19:00… klapa Intriga
20:45 – 23:00… Lucky band
23:15 – 01:45…Dellboys

TRG MATKA LAGINJE
11:45…promenadni nastup Glazbenog društva “Spinčići” Kastav

ALEJA VELIKANA
12:00…”Pozdrav Beloj nedeji”
u programu sudjeluju: Glazbeno društvo “Spinčići” Kastav, DVD “Kastav”, Zoran Majstorović organ trio i sopci Zlatko Volarić i Klaudije Dunato, pobjednik 4.ČA – čitalnice, Čakavčići OŠ “Milan Brozović” Kastav, Ženski pjevački zbor “Učka”, Glazbeni odjel pri OŠ “Milan Brozović” Kastav, članovi “Bratovštine Hrvatskih vinskih Vitezova Viteški stol Kastav”

Izvrsna Fešta Do Sitnih Noćnih Sati Obilježila Prvu Večer Bele Nedeje

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!