VIDEO/FOTO Napeto poluvrijeme europske premijere – Rijeka se dobro drži protiv favoriziranog Reala

Zasad „bijeli“ dobro pariraju gostima!

Rijeka – Europska premijera HNK Rijeka u prvom je poluvremenu donijela brojna uzbuđenja gledateljima okupljenima na stadionu Rujevica. Iako je favorizirani Real Sociedad, trenutačno vodeća momčad španjolske Primere, stigao u punom sastavu dok domaći ne mogu računati na nekoliko važnih igrača, to ne znači da su se „bijeli“ predali. Daleko od toga.

Prvo poluvrijeme donijelo je dobre prilike na obje strane, no domaćini imaju više razloga žaliti za propuštenim. Sjajnu priliku imali su u 14. minuti. Pavičić je sjajno gurnuo za Andrijaševića u kaznenom prostoru, Franko je pucao iz okreta, a vratar Reala obranio. Lopta se odbila do Lončara koji je bio sam kao duh pred golom Reala, ali nije dobro pucao i lopta je još jednom završila u rukama vratara Reala.

U 26. minuti imali su i sreće. Jedna svijeća pala je u kazneni prostror Rijeke, Le Normand je pucao glavom, ali greda je spasila domaći gol.

Do kraja poluvremena bila je još po jedna moguće opasna situacija na svakoj strani, no na odmor se otišlo bez golova. Zasad „bijeli“ dobro pariraju gostima!