VIDEO/FOTO Neobuzdano pusno ludilo Lovran pretvorilo u maškarani epicentar: Održana 53. Međunarodna karnevalska povorka

Neobuzdano maškarano ludilo tako je ponovo Lovran pretvorilo u „pusni epicentar“ čitave regije, koji je pohodilo oko tri tisuće mićih i velih maškara te nekoliko puta više gledatelja što su se rasprostrli uz karnevalsku rutu koja vodi od hotela Excelsior do lovranskog mula. Kompletnu snimku povorke možete pogledati u nastavku…

Lovran – Centralni karnevalski dan na Liburniji ponovo je spojio dvije najatraktivnije maškarane manifestacije na ovom području – 37. Balinjeradu u Opatiji i 53. Međunarodnu karnevalsku povorku u Lovranu.

Neobuzdano maškarano ludilo tako je ponovo Lovran pretvorilo u „pusni epicentar“ čitave regije, koji je pohodilo oko tri tisuće mićih i velih maškara te nekoliko puta više gledatelja što su se rasprostrli uz karnevalsku rutu koja vodi od hotela Excelsior do lovranskog mula.

Najzanimljivije je, naravno, bilo u samome centru mjesta, ispred općinske zgrade, gdje su kao „meštri parade“ bili uigrani voditeljski dvojac Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić. Uz čestitke i priznanja za lovranske pusne kumpanije, koje su i otvorile povorku, Radovan Trinajstić uime organizatora pohvalio se dugom i slavnom tradicijom, ali i budućnošću lovranske povorke.

– Lovran ima povorku s najdužom tradicijom, a ove godine posebnost je i u tome što se može putem video-prijenosa na stranicama Regionalne informativne mreže, odnosno portalima Pod Učkun, Torpedo, Tunera i Lanterna pratiti ne samo u našoj županiji i cijeloj zemlji, nego i diljem Europe i svijeta, kazao je Trinajstić.

Publici se predstavilo pedesetak maškaranih skupina – uz šest dječjih grupa, pet zvončarskih skupina te goste iz Slovenije, pažnju su plijenile i atraktivne grupe iz našeg kraja i Istre koje su fantastičnim maskama ismijale društvene probleme, ali i predstavile neke egzotične krajeve i situacije… Kompletnu snimku povorke možete pogledati u nastavku!

53 Međunarodna maškarana povorka Lovran from Igor Modric on Vimeo.

Nakon četiri sata povorke, čitava fešta završila je na lovranskom mulu, gdje se nastavila zabava uz raspoložene Dellboyse. Detalje s 53. Međunarodne karnevalske povorke Lovran pogledajte u velikoj fotogaleriji koju ćemo uskoro dopuniti!

Neobuzdano Pusno Ludilo Lovran Pretvorilo U Maškarani Epicentar: Održana 53. Međunarodna Karnevalska Povorka

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }