[VIDEO/FOTO] U finalu turnira Jama Čavle Novljani bolji od Opatijaca

Treće mjesto pripalo je Klanjcima

Čavle – Malonogometni turnir Jama 2021. u Čavlima osvojila je ekipa Franko i prijatelji Discotheque Puls koju čine igrači Vinodola. Novljani su u finalu slavili 2:0 protiv ekipe Generali & Faul Team, kombinirane momčadi drugoligaša Opatije. Treće mjesto uzela je Pekara Klana, u malom finalu bili su bolji od pazinske ekipe Plavi put 6:2. Vrlo neizvjesne utakmice u sustavu 4+1. Od šest četvrtfinala i polufinala čak četiri su rješavali udarci s bijele točke.

Pehar pobjedničkoj ekipi dodijelila je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić. Općina Čavle je glavni pokrovitelj turnira. Igralo se na novoj podlozi. Igrači je hvale. A gledatelji? Domaćinima bi pozavidjeli i neki prvoligaši. Najbolji igrač turnira je Patrik Vidmar (Pekara Klana), najbolji strijelac Antonio Buljat, a najbolji vratar Mario Grgurić (Generali).

Organizator turnira su Grobnički dondolaši koji su u finalnoj večeri odigrali revijalnu utakmicu s Kukuljanskim zvončarima. Samo onaj tko nije nikad ništa organizirao zna koliko zadovoljstva i truda priušti i zahtjeva organizacija turnira s 24 ekipe. Zato su aplauz zaslužili prvotimci Grobničana Matija Brdar i Sandro Srok.

Rezultati 1/4 finala
Franko i prijatelji Discotheque Puls- Caffe bar Manhattan 3:3 (5:4)
Plavi put – Reful 3:3 (5:4)
Orcus Plus & Daman – Generali & Faul Team 0:0 (2:3)
MNE Moretto – Pekara Klana 3:4

Rezultati 1/2 finala
Franko i prijatelji Discotheque Puls – Plavi put 5:4
Generali & Faul Team – Pekara Klana
1:1 (4:3)

U Finalu Turnira Jama Čavle Novljani Bolji Od Opatijaca

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank