[VIDEO/FOTO] Remi na Kantridi – Pripremnu utakmicu Opatija i Orijent odigrali neriješeno

Foto/video: Robert Kalčić

Glavne su se akcije odigrale u drugom poluvremenu kada je Opatija povela pogotkom Marka Bjelanovića, nakon čega je, nekoliko minuta kasnije, izjednačio Orijentov Mateo Monjac.

Rijeka – Današnja pripremna utakmica između NK Orijenta 1919 i Opatije na pomoćnom igralištu na Kantridi završila je neriješeno (1:1).

Glavne su se akcije odigrale u drugom poluvremenu kada je Opatija povela pogotkom Marka Bjelanovića, nakon čega je, nekoliko minuta kasnije, izjednačio Orijentov Mateo Monjac.

– Nedostajalo nam je dosta igrača, teško je uspostaviti željenu igru kada toliko igrača nedostaje. Željeli smo se na lijep način oprostiti od Weitzera, koji će igrati još u srijedu protiv Sesveta. Malo smo umorni, treba izdržati još ovaj tjedan, onda počinjemo osvježavati igrače. Rivalitet je učinio svoje, pa su se dečki potrudili. U srijedu igramo protiv Sesveta, u subotu igramo protiv Dubrave, po tko preživi… Zadnja dva tjedna radit ćemo na uigravanju, u obrani možemo izgledati puno bolje, izjavio je trener Opatije Zoran Bogolin.

– Odličan ritam obje momčadi, zadovoljan sam trkom i zalaganjem, bilo je lijepih poteza na objema stranama. Utakmica je više izgledala kao prvenstvena, nije bilo uzmaka, prezadovoljan sam kako su svi igrači igrali, vidi se da smo sto posto unutra, prvenstvo čekamo spremni. Uvidio sam što nam je nedostajalo, prošli smo dobre pripreme, igrači su puni snage, mogu ponavljati i raditi ono što od njih tražim, na tragu smo onoga što volim. Mislim da ćemo u nastavku sezone izgledati drugačije nego u prvom dijelu, zaključio je Damir Milinović, trener Orijenta 1919.

Remi Opatije I Orijenta U Pripremnoj Utakmici

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!