VIDEO Igor Bišćan i Roberto Punčec uoči polufinala Kupa – Napravit ćemo sve za finale, dužni smo popraviti dojam iz Splita

VIDEO Igor Bišćan i Roberto Punčec uoči polufinala Kupa – Napravit ćemo sve za finale, dužni smo popraviti dojam iz Splita

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

– Moramo se spremiti na tešku utakmicu, dužni smo popraviti dojam iz Splita koji je bio katastrofalan. Važnost utakmice je velika i napravit ćemo sve da se plasiramo u finale, ustvrdio je Igor Bišćan.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Intera iz Zaprešića (18 sati) u utakmici polufinala Kupa Hrvatske. Pred nogometašima Rijeke najvažnijih je 90 minuta u ovom dijelu sezone, borba za finale i priliku za osvajanje trofeja.

– Na papiru i prema statistici trebali bismo pobijediti, ali znam da će biti sve samo ne lagano. Inter je dignuo svoju igru u zadnje vrijeme. Moramo se spremiti na tešku utakmicu, dužni smo popraviti dojam iz Splita koji je bio katastrofalan. Važnost utakmice je velika i napravit ćemo sve da se plasiramo u finale, ustvrdio je Igor Bišćan.

Rijeka je ove sezone svladala Inter u sva četiri ogleda, a za utakmicu u Zaprešiću konkurirat će i Roberto Punčec.

– Najbitnije je pobijediti u ovoj fazi natjecanja. Vjerujem da će Inter igrati oprezno, nama će biti najbitnije zabiti prvi gol i onda kontrolirati utakmicu, ustvrdio je Roberto Punčec.

U videu pogledajte izjavu Igora Bišćana i Roberta Punčeca uoči Intera.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!