VIDEO Igor Bišćan: Imamo lijepu prednost, ali još uvijek nije sve gotovo

VIDEO Igor Bišćan: Imamo lijepu prednost, ali još uvijek nije sve gotovo

FOTO: Torpedo media, VIDEO: nk-rijeka.hr

Ostvarili smo lijepu prednost, ali moramo biti svjesni da nas čeka teških 90 minuta u Aberdeenu. Ali, ako ćemo igrati ovako, onda imamo dobru šansu, rekao je Igor Bišćan nakon velike pobjede u prvom europskom ispitu u kojoj su svoj obol dali i navijači

Rijeka – Igor Bišćan imao je jako puno razloga za zadovoljstvo nakon prve utakmice trećeg pretkola Europske lige. Dobra i strpljiva igra protiv Aberdeena, koji se postavio izrazito defenzivno, donijela je dva pogotka i vrijednih 2:0 pred uzvratni susret idućeg četvrtka u Škotskoj.

– Mislim da smo se dobro spremili, fizički smo parirali i iznad očekivanja u kontakt igri, u trenucima kada je trebalo biti čvrst i borben. Čekali smo svoju priliku, neki trenutak dekoncentracije. Ostvarili smo lijepu prednost, ali moramo biti svjesni da nas čeka teških 90 minuta u Aberdeenu. Ali, ako ćemo igrati ovako, onda imamo dobru šansu, rekao je Igor Bišćan nakon velike pobjede u prvom europskom ispitu u kojoj su svoj obol dali i navijači.

– Prekrasno je bilo od prve sekunde, drago mi je da su dečki vratili to na najbolji mogući način, ustvrdio je Igor Bišćan.

U videu pogledajte izjavu trenera Rijeke nakon utakmice

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!