VIDEO Igor Bišćan – Rudeš je bio tvrd orah Lokomotivi i Osijeku, to je dovoljno upozorenje

VIDEO Igor Bišćan – Rudeš je bio tvrd orah Lokomotivi i Osijeku, to je dovoljno upozorenje

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

– U stvarnosti to sigurno neće biti jednostavno jer ako pogledamo nekoliko zadnjih utakmica Rudeša mogli smo vidjeti da su bili tvrd orah Lokomotivi i Osijeku, koje su ekipe u našem rangu, to bi nam trebalo biti dovoljno upozorenje, rekao je Igor Bišćan

Rijeka – Nogometaši Rijeke u petak (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati) gostuju kod Rudeša u utakmici 22. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka u utakmicu ulazi s čak 34 boda prednosti ispred Rudeša koji je posljednja momčad u ligi s četiri remija i 17 poraza.

– Na papiru se čini dosta jednostavno i kao formalnost, posebice kada se pogleda situacija na ljestvici, ustvrdio je Igor Bišćan, trener Rijeke, uoči ogleda u Kranjčevićevoj.

– U stvarnosti to sigurno neće biti jednostavno jer ako pogledamo nekoliko zadnjih utakmica Rudeša mogli smo vidjeti da su bili tvrd orah Lokomotivi i Osijeku, koje su ekipe u našem rangu, to bi nam trebalo biti dovoljno upozorenje, rekao je Igor Bišćan.

Zoran Kvržić u proteklim utakmicama odigrao je na poziciji desnog beka.

– Ne smijemo podcijeniti suparnika jer bodovno stanje ne govori o njihovoj igri. Rudeš zaslužuje respekt, ali mi smo favoriti i moramo se tako postaviti, ustvrdio je Zoran Kvržić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!