VIDEO Igor Bišćan uoči Dinama: Vjerujem u ove dečke i možemo do pozitivnog rezultata

Dinamo je u dosadašnjih 14 ogleda u prvenstvu upisao 11 pobjeda i tri remija.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) dočekuju Dinamo u utakmici 15. kola Hrvatski telekom Prve lige. Nakon reprezentativne pauze na Rujevicu stiže vodeća momčad hrvatskog prvenstva.

– Posebna utakmica iz više razloga. Dinamo dolazi kao najatraktivniji i najkvalitetniji protivnik izaziva publicitet i pozornost. Pamtim da su utakmice na Kantridi uvijek bile zanimljive bez obzira na odnos snaga, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke, uoči ogleda protiv zagrebačkog sastava.

Dinamo je u dosadašnjih 14 ogleda u prvenstvu upisao 11 pobjeda i tri remija.

– Prilika je da vidimo gdje smo u odnosu na Dinamo koji je napravio veliki iskorak i dosegnuo zavidnu razinu. Vjerujem da smo nizom dobrih rezultata došli na nivo koji nam je potreban da se kvalitetno suprotstavimo Dinamu. Vjerujem u svoje dečke, te da uz pomoću publike možemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat, ustvrdio je Igor Bišćan.

Antonio Čolak u posljednje vrijeme igra u odličnoj golgeterskoj formi.

– Čeka nas teška utakmica. Moramo biti dobri u obrani da bismo došli do svojih prilika. Bit će dobrih duela na travnjaku, ali znam što sam mogao u dosadašnjim utakmicama protiv Dinama. Imamo respekt, ali moramo biti čvršći i brži, te do zadnje minute biti spremni na tešku utakmicu, ustvrdio je Antonio Čolak.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!