VIDEO/FOTO Ivica Kostelić najavio iz Opatije: Planiram se kvalificirati za ljetne Olimpijske igre!

Sada sam 4 sezone aktivan u offshore jedrenju, ali tek prošle godine kada je olimpijska federacija objavila da uvodi tu disciplinu u olimpijski program privukla me ideja da bih se možda mogao kvalificirati za ljetne Olimpijske igre, rekao je Kostelić.

Opatija – Proslavljeni hrvatski sportaš Ivica Kostelić danas brodi nekim drugim sportskim vodama. I to doslovno, jer već četiri sezone  intenzivno se bavi jedrenjem zbog čega se ovog vikenda našao u Ičićima. Regata „Susak za dvoje“ na ruti Ičići – Susak – Ičići trebala bi mu poslužiti kao trening u okviru priprema za kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, gdje se namjerava natjecati u offshore jedrenju u paru s Petrom Klibom.

– Nakon završetka skijaške karijere tražio sam neki sport u kojem bih mogao biti kompetitivan. Već i prije sam bio zainteresiran za offshore jedrenje. Sada sam 4 sezone u tome aktivan, ali tek prošle godine kada je olimpijska federacija objavila da uvodi tu disciplinu u olimpijski program privukla me ideja da bih se možda mogao kvalificirati za ljetne Olimpijske igre, rekao je Kostelić.

Više pogledajte u video-prilogu.

Ivica Kostelić Najavio Iz Opatije: Planiram Se Kvalificirati Za Ljetne Olimpijske Igre!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!