VIDEO Kastavac mjeseca lipnja je Dorian Jurešić, učenik generacije OŠ Milan Brozović

Dorian je tijekom osnovnoškolskog obrazovanja sudjelovao na brojnim natjecanjima, od Klokana bez granica, Lidrana, matematike, geografije do likovnih natjecanja…, a u 8. razredu i iz kemije, biologije i engleskog jezika.

Kasta – Dorian Jurešić, učenik generacije u školskoj godini 2018/2019. OŠ “Milan Brozović” Kastav, proglašen je Kastavcem mjeseca lipnja. Dorian je tijekom osnovnoškolskog obrazovanja sudjelovao na brojnim natjecanjima, od Klokana bez granica, Lidrana, matematike, geografije do likovnih natjecanja…, a u 8. razredu i iz kemije, biologije i engleskog jezika.

Na matematičkom natjecanju Klokan bez granica pet je godina zaredom bio u 10 posto najboljih (od 2.-6.razreda). Većinu natjecanja na kojima je sudjelovao, završio je na županijskoj razini. Sportom se bavi od vrtićkih dana; prvo plivanjem, pa nogometom, rukometom, a sada je zaljubljenik u košarku. O Dorianu učiteljice i učitelji govore u superlativima što možete pogledati i u kratkom filmu o ovom uspješnom, darovitom, mladom čovjeku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!