[VIDEO] Miletić po Mostovoj anketi vodeći kandidat: ‘Vjerovao sam i vjerujem da ću biti gradonačelnik Rijeke’

Prema toj anketi, u ukupnom izboru svih anektiranih građana, Miletić vodi s 15,8 posto podrške. Kandidat SDP-a Marko Filipović ima podršku 15,4 posto građana, a nezavisni kandidat Davor Štimac 14,9 posto.

Matulji – Kandidat Mosta za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić komentirao je danas u Matuljima rezultate ankete, koju je naručila njegova stranka, a proveo Ipsos, prema kojima je upravo ovaj bivši vjeroučitelj i sadašnji saborski zastupnik prvi izbor Riječana za budućeg čelnika grada.

– Intenzivno radimo već mjesecima, prošli smo sve kvartove, razgovarali s velikim brojem ljudi i cijelo vrijeme smo znali da smo u samom vrhu. Ja sam vjerovao, i još uvijek vjerujem, da ću biti gradonačelnik RIjeke. Drugi su se služili s nekim „fake news“ anketama kako bi me pokušali srušiti, zato smo morali naručiti svoju anketu koja je koštala preko 50 tisuća kuna i koja je vrlo jasna, rekao je Miletić.

Prema toj anketi, u ukupnom izboru svih anektiranih građana, Miletić vodi s 15,8 posto podrške. Kandidat SDP-a Marko Filipović ima podršku 15,4 posto građana, a nezavisni kandidat Davor Štimac 14,9 posto. Među onima koji sigurno izlaze na izbore, vodi Filipović sa 17 posto, slijedi Štimac sa 16 posto te Miletić s 15 posto. Iza vodeća tri kandidata su PGS-ov Nikola Ivaniš s 11 posto, HDZ-ov Josip Ostrogović s 8 posto, Ana Blečić Jelenović ispred Liste za Rijeku s nešto iznad 6 posto, Katarina Peovič iz Radničke fronte s 5,6 posto te Nebojša Zelič uime platforme Možemo s oko 4 posto podrške. Kandidat koalicije Unije Kvarnera i Akcije mladih Vedran Vivoda ima oko 3 posto, a Hrvoje Burić oko 2 posto podrške.

– Istina je, vodim u ukupnom broju ispitanika. Vjerujem da će Riječani još više probuditi, jer naš grad predugo spava, i da će me prepoznati kao onoga koji nudi istinske promjene, a ne samo one kozmetičke naravi, rekao je Miletić.