VIDEO Mirna Škrgatić predstavila novi video spot za singl ‘Strašila’

Pjesma se dotiče internetskih trolova i lažnog života na društvenim mrežama jer smo svi mi svjedoci vremena koje obilježavaju sveprisutne moderne tehnologije i internetske aplikacije koje su nam promijenile život.

Rijeka – Riječka glazbenica Mirna Škrgatić predstavila je novi video spot za singl “Strašila”. Kako Mirna sama kaže, pjesma se dotiče internetskih trolova i lažnog života na društvenim mrežama jer smo svi mi svjedoci vremena koje obilježavaju sveprisutne moderne tehnologije i internetske aplikacije koje su nam promijenile život.

Kako u svakom društvu postoje trovači, takva je situacija i na društvenim mrežama i općenito internetu, pa je riječka kantarutorica sa zagrebačkom adresom taj lažni život na društvenim mrežama dočarala na jedan satiričan način, a u spotu je preuzela ulogu svojevrsnog internetskog avatara koji se hrani trolanjem u svom binarnom svijetu.

Spot su snimili i režirali njezini vjerni suradnici Ira & John s kojima Mirna surađuje već više od tri godine, a koji su radili i vizualni identitet njezinog posljednjeg singla »Usne grizem«. Upravo je ta pjesma obilježila početak njezine suradnje s izdavačkom kućom Croatia Records i rad na drugom studijskom albumu. Pjesma “Strašila” snimljena je u jednoj žešćoj gitarističkoj formi koja Mirni odlično stoji, a za sve je zaslužna i suradnja s ponajboljim hrvatskim producentom Markom Mrakovčićem.

– Spot za pjesmu “Strašila” snimljen je na lokaciji u Zagrebu, a u njemu glume moji prijatelji, poznanici i članovi benda – Andrea Filipović, Andrea Kovačević, Saša Mitrović, Branimir Matoz, Vanja Vascarac, Roni Kranjec, Branimir Lozo, Krešimir Oreški, te glumci Sven Jakir i Dejan Krivačić, kantautorica Zvonka Obajdin i moj dečko, redatelj i glumac – Miran Kurspahić, izjavila je Mirna i dodala kako je snimanje proteklo u veselom i zabavnom tonu i trajalo je samo jedno popodne.

Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje sama Mirna, dok su aranžman radili Mark Mrakovčić i Mirna.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!