[VIDEO] Načelnik Jelenja Robert Marčelja danas objavljuje kandidaturu za novi mandat

„Dokazana snaga Jelenja” naziv je kampanje i konferencije na kojoj će biti predstavljena kandidatura Roberta Marčelje za načelnika Općine Jelenje za mandatno razdoblje 2021.-2025.

Rijeka – Načelnik Jelenja Robert Marčelja danas će u 11 sati i službeno objaviti kandidaturu za novi mandat na čelu Općine Jelenje. Predstavljanje kandidature možete pratiti i uživo na našem portalu.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

– Pripremio sam nove projekte i ideje za dodatno unaprijeđenje našeg zavičaja. Nastavit ćemo s novim investicijskim ciklusom, kao dokazana snaga Jelenja – poručio je na svojoj Facebook stranici načelnik Jelenja.

„Dokazana snaga Jelenja” naziv je kampanje i konferencije na kojoj će biti predstavljena kandidatura Roberta Marčelje za načelnika Općine Jelenje za mandatno razdoblje 2021.-2025. Uz njega, novinarima će se obratiti i predsjednik Primorsko goranskog saveza Darijo Vasilić te Robert Maršanić, predsjednik jelenjskog ogranka PGS-a. Događaj je moguće pratiti i putem društvene mreže Facebook na: https://fb.me/e/5HVEG1Qfg.