[VIDEO] Najavljen završni vaterpolo turnir najboljih sastava u Hrvatskom kupu

— Moja očekivanja od momčadi jesu da samo žele pobjedu, a rezultat će na kraju biti onakav kakav treba biti, poručio je Igor Hinić, trener vaterpolista Primorja EB, a što je još istaknuto na jučerašnjoj pressici provjerite u video prilogu.

Rijeka – Ove subote i nedjelje, 23. i 24. siječnja, u Rijeci će se odigrati završni turnir četiri najbolja sastava u Hrvatskom kupu. U polufinalu će se prvog dana natjecanja ogledati Jug Adriatic osiguranje – Jadran (17.00) odnosno Mladost – Primorje EB (18.30). Dan kasnije na rasporedu je finale s početkom u 17.30 sati, a sve će utakmice prenositi HTV 2, najavljeno je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji na kojoj su sudjelovali Samir Barać, predsjednik Primorja EB i član Upravnog odbora HVS-a, Igor Hinić trener Primorja EB i Lovro Paparić igrač Primorja EB.

– Kada igrate loto netko dobije. Ne često, ali se dogodi. Tako je i s ovom našom utakmicom protiv Mladosti. Naravno da se puno pita i drugu momčad o raspletu u bazenu, ali imamo pravo vjerovati da nešto možemo napraviti. Mladost je momčad sa šest hrvatskih, jednim rumunjskim i jednim ruskim reprezentativcem. Po meni, Mladost je jedna od najboljih momčadi u Europi, moja očekivanja od momčadi jesu da samo žele pobjedu, a rezultat će na kraju biti onakav kakav treba biti, poručio je Igor Hinić, trener vaterpolista Primorja EB, dok je Lovro Paparić izrazio zadovoljstvo što se turnir igra u Rijeci.

– Prvenstveno se nadam kvalitetnoj promociji vaterpola i drago mi je da se turnir odigrava u Rijeci. Mladost je momčad s dosta kvalitetnih reprezentativaca, sigurno su favoriti na ovom turniru. U Beogradu smo odigrali s njima egal, dat ćemo sve od sebe da još jednom odigramo kvalitetnu utakmicu, istaknuo je Paparić.

– Vaterpolski klub Primorje EB i Hrvatski vaterpolski savez kao suorganizatori Final Foura postavili su nadstandarde vezano uz COVID pandemiju. Dakle, tribine će biti prazne, gledatelja na žalost neće biti, a oni novinari koji su zainteresirani da izvještavaju s ovog turnira morat će imati negativan test na COVID ne stariji od 48 sati. Broj ljudi na bazenu je ograničen, moramo biti oprezni da ne narušimo čitavu priču, rekao je Samir Barać, predsjednik Primorja EB i član Upravnog odbora HVS-a.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }