VIDEO Nogometaši Opatije danas pod stijenama Kantride dočekuju Cibaliju

Što su još istaknuli predstavnici Opatije pred susret s Cibalijom provjerite u priloženom video prologu.

Opatija – Danas, od 16.30 sati pred seniorima NK Opatija novi je prvenstveni ispit protiv Cibalije na Kantridi. S punim plijenom koji su pokupili u posljednje tri utakmice, puni optimizma predstavnici Opatije, predsjednik Robert Perčić, trener Zoran Škerjanc i igrač Baltazar Bogolin najavili su današnji susret, ali se i osvrnuli na dosadašnje rezultate.

– Da je netko prije prvenstva rekao da će na kontu nakon tri utakmice biti devet bodova vjerojatno bi mu rekli da je lud. Rezultat je fantastičan i moram iskreno priznati, bolji od očekivanog. Ovo je nova liga, dvije razine više nego to smo do sada navikli igrati, ali ako ovako nastavimo mirno možemo dočekati naredne utakmice, istaknuo je Perčić.

Njegovo zadovoljstvo dijeli i trener Škerjanc koji je istaknuo da je nakon ovako sjajnog starta teško održavati ovaj ritam utakmica i dokazati da to nije bilo slučajno.
– Već sutra imamo šansu upisati nova tri boda ako igrači budu pravi. Kao i uvijek radi se o pristupu, dodao je Škerjanc.

– U svlačionici je odlična atmosfera, pogotovo što su nas ove tri pobjede još više podigle pogotovo na psihološkom aspektu, dodao je Bogolin.

Vrijedi istaknuti da će utakmica biti prenošena uživo na platformama Regionalne news mreže, odnosno portalima Poduckun.net, Torpedo.media i službenim FB stranicama nogometnog kluba Opatija.

Što su još poručili predstavnici Opatije pred susret s Cibalijom provjerite u priloženom video prologu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!