Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

[VIDEO] One Possible Option predstavili novi video spot za pjesmu Breathe

“Spot za pjesmu ‘’Breathe’’ napokon je vani! Ovu pjesmu smo čekali još od prvog singla i ako nešto želimo da čujete onda je to ona. Radujemo se danu kada ćemo ponovno djeliti klupske prostore sa vama. Voli vas OPO! - poručuju dečki iz riječkog benda.

Rijeka - Bend “One Possible Option” (OPO) objavio je novi video spot za pjesmu “Breathe”. Žestoka rock pjesma objavljena je prošle godine na njihovom albumu “No King”, a sada je dobila i svoj vizualni identitet.

OPO su pjesmu uživo izveli u veljači na dodjeli “Rock&Off” nagrada u Zagrebu i svojim su nastupom oduševili publiku i kritiku. Bila je to njihova prva svirka nakon poduže pauze od koncertnih događanja, a ujedno i najava za nadolazeći video spot.

“Spot za pjesmu ‘’Breathe’’ napokon je vani! Ovu pjesmu smo čekali još od prvog singla i ako nešto želimo da čujete onda je to ona. Tekst nije vezan uz trenutnu situaciju, ali pošto nam nedostaju svirke i svi vi, u spotu smo se odlučili sami pobrinuti da imamo kome svirati. Radujemo se danu kada ćemo ponovno djeliti klupske prostore sa vama. Voli vas OPO! - poručuju dečki iz riječkog benda.

Spot je sniman na terminalu luke Rijeka, te na području općine Čavle. Snimao ga je već poznati riječki redatelj Filip Gržinčić, a dečki iz OPO izjavili su da im je to bilo najluđe i najzabavnije snimanje spota do sada.

Pjesma je snimljena na engleskom jeziku. Glazbu i aranžman radili su Zdravko Kasapović, Deni Kasapović i Dejan Adamović. Za tekst je zaslužan Zdravko Kasapović (prijevod: Deni Kasapović), a za produkciju Goran Kovač.

“Pogledajte, možete i podijeliti, ali ako mogu ikako podebljati poruku pjesme, živite život punim plućima i nađite sreću u svakodnevnim malim stvarima i ljudima oko vas” - poručio je vokal pjesme Deni Kasapović na društvenim mrežama.

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.