[VIDEO] One Possible Option predstavljaju novi singl “Awake” s posljednjeg albuma “No King”

Spot je rađen u crno bijeloj tehnici prožet elementima koji podsjećaju na brojne horor filmove, noćne more, misli i brige s kojima se svatko od nas u životu barem jednom susreo i borio.
Rijeka – Da li je moguće poslušati singl “Awake” riječkog alter rock benda “One Possible Option” i ostati “budan” ili utonuti u sanjivu vožnju na koju će vas povesti glazba i tekst ove pjesme? “Awake” je zadnji singl riječkih rockera s njihovog uspješnog albuma “No King” objavljenog prošle godine za diskografsku kuću Croatia Records.

Ovoga puta publici predstavljaju službeni lyric video na engleskom jeziku koji stiže iz CroRec digital produkcije i savršeno odražava situaciju koliko na trenutke život može izgledati kao noćna mora ako zaboravimo neke bitnije stvari i ako brigu za sebe i svoje interese shvaćamo preozbiljno.

Kako kažu dečki iz OPO – “Onda se i najmanje ugroze za naše planove i želje čine kao smak svijeta. U trenutku kada nas takve stvari more, ponekad je teško osvijestiti koliko su one relativne i prolazne prirode, poput sna”.

Spot je rađen u crno bijeloj tehnici prožet elementima koji podsjećaju na brojne horor filmove, noćne more, misli i brige s kojima se svatko od nas u životu barem jednom susreo i borio.

Posljednje dvije godine protekle su i za ovaj bend kao u nekom polusnu jer su im zbog situacije s koronavirusom otkazane brojne svirke i nisu u pravom smislu mogli koncertno promovirati album, ali dodaju da je na koncertima koje su stigli odraditi uslijed i prije pandemije upravo pjesma “Awake” napravila najbolju atmosferu. Iz tog razloga odlučili su s njom i zaokružiti priču oko albuma “No King”.

Autor teksta za “Awake” je Zdravko Kasapović Piggy, a glazbe i aranžmana Dejan Adamović, Deni Kasapović i Zdravko Kasapović.

U iščekivanju koncerata i otvaranja koncertnih aktivnosti “One Possible Option” su jako aktivni i brzo napreduju po pitanju novih materijala – “Prešaltali smo se na novi album koji je poprilično završen i ubrzo možete očekivati prve spotove novog materijala. Album će se zvati “Human”, a trebao bi izaći krajem iduće ili u prvoj polovici 2023. godine. Ovo je bila teška godina koja je izrodila poseban materijal koji jedva čekamo podijeliti s vama“, poručuju svojoj publici riječki dečki.

Do tada možete kupiti i preslušati njihov aktualni album “No King” i uživati u pjesmi i novom video spotu “Awake”.