VIDEO Orijent u nedjelju protiv Hajduka traži nastavak pobjedničkog niza, Budicin očekuje tvrdu i tešku utakmicu

U posljednjih pet susreta Hajduk je zabilježio samo jednu pobjedu, a „črljeno-beli“ čak četiri pobjede i jedan „remi“, no trener domaćina Fausto Budicin ne zavarava se statistikama nego kaže kako očekuje tvrdu i tešku utakmicu.

Rijeka – Orijent sutra na Krimeju, u 9. kolu 2. HNL dočekuje drugu momčad Hajduka, kao drugoplasirana ekipa na drugoligaškoj tablici. Dobra igra koju su Riječani pokazali u dosadašnjem dijelu sezone, visoka pozicija i prednost domaćeg terena ukazuju da će Orijent Hajduku biti – favorit! U posljednjih pet susreta Hajduk je zabilježio samo jednu pobjedu, a „črljeno-beli“ čak četiri pobjede i jedan „remi“, no trener domaćina Fausto Budicin ne zavarava se statistikama nego kaže kako očekuje tvrdu i tešku utakmicu.

– Čeka nas ozbiljna momčad koja tri, četiri godine igra zajedno. Imaju jasno definirane pravce kretanja u fazi napada i obrane, čak bih se usudio reći da su s igrom kod posjeda lopte najkvalitetniji drugoligaši. Sigurno je da nas u nedjelju očekuje zahtjevna utakmica, morat ćemo biti pametniji od njih i nekako ih pokušati prevariti, kazao je Budicin.

Trenutačno je Orijent na 2. mjestu, a Hajduk na 6. mjestu drugoligaške ljestvice, ali dijele ih samo dva boda razlike.

– Pohvale za ovaj rezultat prije svega idu igračima. Rade kvalitetno i drago mi je da je taj rad dao i rezultate, a samim time je samopouzdanje na višoj razini nego prije početka prvenstva. Trebamo znati da je liga jako izjednačena, da nijanse odlučuju pobjednika i da moramo raditi još više ako želimo nastaviti taj uspješan niz, poručio je Budicin.

Više izjava trenera Orijenta pogledajte u video-prilogu u nastavku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!