VIDEO Razgovor s Adrianom Liberom i Filipom Zrilićem, mladim igračima Rijeke koji skupljaju seniorsko iskustvo u 2. HNL

VIDEO Razgovor s Adrianom Liberom i Filipom Zrilićem, mladim igračima Rijeke koji skupljaju seniorsko iskustvo u 2. HNL

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

Radi se o dečkima koji, možemo reći, izvjesno predstavljaju buduću postavu HNK Rijeka

Rijeka – Dvoje pravih prijatelja “po nogometu”, nesuđeni fizioterapeut Adrian Liber, bivši riječki gimnazijalac, i njegov prijatelj – geodet Filip Zrilić vjerojatno se nikad ne bi sreli u životu, a kamoli zajedno sjeli na nogometne tribine i predstavili se fanovima, simpatizerima te navijačima voljenoga kluba, da su im se životne karte posložile drugačije. Ili da su posustali onda kada im je bilo najteže.

Radi se o dečkima koji, možemo reći, izvjesno predstavljaju buduću postavu HNK Rijeka, tim više što se radi o igračima koji su nogometna znanja i iskustvo godinama stjecali u Školi nogometa. Uz Libera i Zrilića glas o odličnom radu ŠN HNK Rijeka sve češće pronose i njihovi kolege, Filip Braut, Marko Putnik, Silvio Ilinković, Noel Bilić, Niko Galešić, Jakov Delibegović, Veldin Hodža, Antonio i Marija Frigan, Andre Franković, Dominik Simčić…

No vratimo se današnjem tandemu koji na posudbama za hrvatske drugoligaše, Adrian za “Orijent 1919.”, a Filip za “Rudeš”, usavršavaju zanat i nadaju se povratku u matični klub s toliko potrebnim kontinuiranim seniorskim iskustvom. Osvoji li i vas njihova neposrednost i šarm, podršku im možete pružiti i na njihovim Instagram profilima te uživati dalje u praćenju njihovih nogometnih priča.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!