[VIDEO] Rožman i Andrijašević najavili Jadranski derbi: “Očekujte energičnu i rastrčanu Rijeku koja ide na pobjedu”

[VIDEO] Rožman i Andrijašević najavili Jadranski derbi: “Očekujte energičnu i rastrčanu Rijeku koja ide na pobjedu”

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

Strateg i kapetan bijelih s optimizmom najavljuju sutrašnji Jadranski derbi

Rovinj – Nogometaši Rijeke su proteklih dana odradili mini pripreme u Rovinju. Obzirom da su bijeli posljednjih tjedana odradili većinu prvenstvenih zaostataka, igrači Simona Rožmana su tijekom ovog tjedna konačno uhvatili malo vremena za treniranje i uigravanje uoči nastavka prvenstva. Nogometaše Rijeke sutra na Rujevici očekuje novi Jadranski derbi i sraz s rivalom iz Splita koji im je u posljednjem međusobnom susretu na Rujevici odigranom 10. veljače nanio minimalni ali ipak neugodni poraz. Bijeli u novi Jadranski derbi ulaze dodatno motivirani sa željom da nogometni poredak na Jadranu i lošu formu iz prošlih kola okrenu opet u svoju korist.

Strateg bijelih Simon Rožman ovako najavljuje subotnji derbi:

– Maknuli smo se u Rovinj kako bi vratili neke stvari u našoj igri koje su se izgubile u zahtjevnom ritmu utakmica. Igrači se dobro osjećaju, vraća se neka energija tako da mislim da ćemo sutra biti spremni. Hajduk je doveo nove igrače i sigurno će biti spremni, ali vjerujem da sutra možemo preokrenuti taj negativan niz. Uspjeli smo vratiti veselje u ekipu tako da sutra očekujem rastrčanu ekipu koja će napraviti jako dobar rezultat.

Kapetan bijelih Franko Andrijašević ovako je komentirao odrađenu u Rovinju i sutrašnji derbi na Rujevici:

– Mislim da će utakmica biti dosta zahtjevna, nakon dugo vremena imali smo nekoliko dana u kojima smo mogli trenirati i osvježiti se, nadam se da ćemo sutra pokazati pravu partiju i nadamo se pozitivnom rezultatu. Očekujem da će se Hajduk postaviti na isti način kao i u prošloj utakmici, mi smo ti koji moramo biti bolji u svim segmentima igre, pokazati još veću želju i energiju i ako to pokažemo mislim da smo na pravom putu da dođemo do pobjede.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!