VIDEO Rožman, Lepinjica i Halilović najavili polufinale Kupa protiv Osijeka: Nema alibija, želimo proći u finale

VIDEO Rožman, Lepinjica i Halilović najavili polufinale Kupa protiv Osijeka: Nema alibija, želimo proći u finale

VIDEO: nk-rijeka.hr

Susretom polufinala Kupa, koji se na Rujevici igra u nedjelju od 20:15 Riječani se vraćaju natjecateljskom nogometu nakon pauze duge dva i pol mjeseca uzrokovane epidemijom korona virusa.

Rijeka – Trener Rijeke Simon Rožman i vezni igrači Ivan Lepinjica i Tibor Halilović najavili su nedjeljni sraz polufinala Kupa protiv momčadi Osijeka. Nova pravila koja diktiraju protuepidemijske mjere trenutno ne dozvoljavaju održavanje press konferencija na kojima su se inače najavljivale utakmice. Susretom polufinala Kupa, koji se na Rujevici igra u nedjelju od 20:15 Riječani se vraćaju natjecateljskom nogometu nakon pauze duge dva i pol mjeseca uzrokovane epidemijom korona virusa.

– Igrači su svjesni da nam je prva utakmica jako jako bitna, mislim da smo spremni za ovu “postkorona” eru. Za ovu utakmicu nema alibija, moramo odigrati najbolje što možemo i tom smjeru ide naša priča. Situacija u kojoj nam je prva utakmica jako bitna nije idealna, ali kako je nama, tako je i njima. Znamo da igramo protiv jedne jako iskusne ekipe s odličnim pojedincima, ali s druge strane brinemo se o sebi i razmišljamo kako biti bolji u svim fazama igre, mislim da će ovu utakmicu odlučivati mini detalji. Mi svi zajedno moramo napraviti sve što je u našoj moći kako bismo izborili ulazak u finale. Za nas je veliki hendikep što se igra bez publike ali to su okolnosti na koje ne možemo utjecati, riječi su Simona Rožmana, trenera Rijeke.

Ivan Lepinjica

– Mi smo već bili u ovoj situaciji prošle godine, postoji taj mali pritisak, pozitivna trema i svi jedna čekamo taj derbi da odigramo 100 posto jer samo tako možemo očekivati pobjedu. Očekujem jako tešku utakmicu, Osijek je momčad iz vrha domaćeg nogometa i mislim da ćemo svi morati dati 120 posto kako bismo pobijedili, uoči važne utakmice rekao je mladi veznjak bijelih Ivan Lepinjica.

 

 

Tibor Halilović

– Očekivanja su jasna, vjerujemo u naš prolazak dalje, dobro smo se pripremili, čeka nas teška utakmica jer ipak je prošlo dva i pol mjeseca od zadnje natjecateljske utakmice. Osijek je kvalitetna ekipa, već par su godina u vrhu ali unatoč činjenici da igramo bez navijača mislim da smo mi favoriti i vjerujem da ćemo proći dalje, dodao je Tibor Halilović, riječki motor sredine terena.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!