VIDEO Rožman nakon prolaska u finale kupa: Ostvarili smo slatku pobjedu

Vidi se da nije bilo natjecanja 90 dana. Nije bilo na razini koju očekujemo , ali je bilo puno želje i energije kod igrača, istaknuo je Rožman.

Rijeka – Nogometaši Rijeke pobijedili su Osijek 3:2 i izborili finale Kupa Hrvatske gdje ih očekuje ogled protiv Lokomotive. Trener Simon Rožman nije skrivao zadovoljstvo prolaskom u finale Kupa RH.

– Vidi se da nije bilo natjecanja 90 dana. Nije bilo na razini koju očekujemo , ali je bilo puno želje i energije kod igrača. Ali, na kraju krajeva, u Kupu vrijedi samo prvo mjesto. Slatka pobjeda. Sjetit ću se samo utakmice u Osijeku kad je 2:0, pa 3:2, pa smo ispali tko – ne znam tko… Danas se to vratilo, mislim zbog dobrog rada u proteklom periodu, istaknuo je Simon Rožman te apostrofirao da u prvom poluvremenu ekipa nije izgledala dobro od prve sekunda.

– Nije to bilo to što smo svi skupa htjeli, ali bio sam miran. Izmjene su napravile svoje. Ovo novo pravilo od pet izmjena ti daje novu energiju i faktički možeš zamijeniti pola ekipe. Čestitke svim igračima na ovoj pobjedi istaknuo je Rožman.

Što je još rekao po završetku ove infarktne utakmice provjerite u nastavku teksta…

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!