VIDEO Sagradi kućicu za njuškicu – Studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci i poznate osobe iz javnog života Rijeke i Hrvatske pomažu riječkom azilu za pse

U kampanju naziva “Sagradi kućicu za njuškicu” uključile su se brojne poznate osobe iz javnog života Rijeke i Hrvatske koje su snimile tri video uratka kojima pozivaju na udomljavanje pasa te pomoć i donaciju za obnovu azila

Rijeka – Studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci u sklopu kolegija Integrirana marketinška komunikacija imali su zadatak izraditi marketing kampanju za poslovni subjekt po želji. Odlučeno je da to bude azil za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka čija je planirana obnova pokrenuta u veljači prekinuta izvanrednim okolnostima izazvanim epidemijom korona virusa.

U kampanju naziva “Sagradi kućicu za njuškicu” uključile su se brojne poznate osobe iz javnog života Rijeke i Hrvatske koje su snimile tri video uratka kojima pozivaju na udomljavanje pasa te pomoć i donaciju za obnovu azila. Među poznatim osobama koje su se nesebično uključile u ovu akciju su i poznati glumac i pjevač Rade Šerbedžija, primabalerina riječkog HNK Marta Kanazir, pjevačica Ivana Kindl, Dean Škaljac, frontmen grupe Grad i mnogi drugi. Snimljene video poruke možete vidjeti na dnu teksta.

U sklopu kampanje izrađen je i događaj „Online posjet riječkom azilu” na kojem će se volonteri predstaviti, odgovarati na pitanja, pokazati napretke u obnovi te upoznati gledatelje sa psima koji traže dom a u azilu su dugi niz godina. Event se održava putem Facebook Live-a na stranici „Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka” u nedjelju 24.5. u 15 sati.

Link na Facebook Live event: https://www.facebook.com/watch/?v=595490604396779

Azil donacije prima putem računa HR0223400091117016982, opis plaćanja „kampanja za obnovu” ili PayPal dzzzrijeka@gmail.com.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!