[VIDEO] SDP predstavio listu za Gradsko vijeće: Nastavljamo ostvarivati viziju za Kastav kao grad ugodnog življenja

Kandidati s liste su Matej Mostarac, Mirela Smojver, David Marot, Stanko Vučetić, Sandra Srdoč, Bruno Kraljić, Paola Car, Renato Jelovica, Željko Rolih, Borna Buzarinov, Ivana Cetina, Sven Sušanj, Persa Dejak, Ana Saršon te bivši gradonačelnik Ivica Lukanović koji zaključuje popis na posljednjem mjestu.

Mirela Smojver

Kastav – Naša lista koalicije SDP-PGS za Gradsko vijeće, čiji je nositelj Matej Mostarac, sastavljena je od tima ljudi koji su, svaki u svom području djelovanja, već afirmirani i od javnosti prepoznati pojedinci. Kao cjelina, nudimo građanima kontinuitet i nastavak uspješnog razvoja grada, kazala je Mirela Smojver, tajnica SDP-a Kastav te potencijalna kandidatkinja za predsjednicu Gradskog vijeća, na današnjem predstavljanju kandidata s liste održanom pod Gradskom ložom u Kastvu.

Nakon Mostarca i Smojver, treće mjesto na listi ima predsjednik PGS-a David Marot.

– Kao dugogodišnji partneri ostajemo i dalje zajedno jer i sve buduće projekte želimo ostvarivati na dobrobit svih naših sugrađana, od onih najmlađih do najstarijih, rekao je Marot.

David Marot i Mirela Smojver

Na današnjem predstavljanju sudjelovao je i dio drugih kandidata s liste. Nakon Marota, od 4. do 15. mjesta slijede Stanko Vučetić, Sandra Srdoč, Bruno Kraljić, Paola Car, Renato Jelovica, Željko Rolih, Borna Buzarinov, Ivana Cetina, Sven Sušanj, Persa Dejak, Ana Saršon te bivši gradonačelnik Ivica Lukanović koji zaključuje popis na posljednjem mjestu.

– Svi koji su ranih devedesetih bili u Kastvu znaju kako je to tada izgledalo i gdje smo ovaj gradić doveli danas. Na to sam osobno ponosan, jer dijelimo mišljenje s građanima da je Kastav postao mjesto za ugodan život, a to je bila naša vizija i misija kroz sve ove godine. Prije četiri godine, u smjeni generacije ta priča je nastavila trajati i to je postao novi slogan sadašnjeg, a vjerujem i budućeg gradonačelnika Mateja Mostarca. Pod tim sloganom „Nastavljamo“ želimo zadržati status mjesta u kojem se ugodno živi, poručio je predsjednik SDP-a Kastav Lukanović.