VIDEO Stjepan Lončar: Nema vremena za tugu i žal, fokusirani smo samo na prvenstvo

Nakon završetka nastupa u Europskoj ligi, bijeli se okreću obavezama u prvenstvu prije reprezentativne pauze.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Inter (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) u utakmici sedmog kola Hrvatski telekom Prve lige.

Nakon završetka nastupa u Europskoj ligi, bijeli se okreću obavezama u prvenstvu prije reprezentativne pauze.

– Jako bitna utakmica za nas jer nam je bitno pred pauzu da na neki način ostavimo sve iza sebe što je bilo, posebno nastupe i potrošnju koje smo doživjeli u Europi. Još osjećamo posljedice nastupa u Europskoj ligi i bitno je da apsolviramo Inter na najbolji mogući način, te da nakon pauze osvježeni i maksimalno motivirani krenemo dalje, ustvrdio je Igor Bišćan uoči nedjeljnog ogleda.

– Inter je bio neugodan i Dinamu i Osijeku i upozorit ćemo igrače na to. Mi smo profesionalci i znam da su dečki dosad bili maksimalno ozbiljni u svim utakmicama i situacijama, tako da tu neće biti problema, ustvrdio je Igor Bišćan.

Utakmicu je najavio i Stjepan Lončar.

– Nakon ispadanja iz Europe i neprospavane noći, jedva čekamo  novu utakmicu. Nema vremena za tugu i žal, fokusirani smo samo na prvenstvo. Vidim da je Inter u šest utakmica osvojio samo dva boda, ali njih nitko dosad nije nadigrao. Favoriti smo na Rujevici, moramo pokušati što prije postići pogodak i pobijediti utakmicu, rekao je Stjepan Lončar.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }