VIDEO Summer Vibes: U riječku The Beertiju stao čitav Svemir

Kolovoški „Summer vibes“ u The Beertiji završava funk i soul glazbom koju će puštati DJ Pejo sljedeći petak, 30. kolovoza.

Rijeka – Zagrebački bend Svemir uljepšao je ljetnu subotnju večer u riječkoj The Beertiji svojim jednosatnim koncertom. Ujedno su promovirali i svoj najnoviji album „Strah od dubine“ koji je bio povodom za dolazak pred riječku publiku.

Na početku pjesama kao što su „Žmirećki“, „Plus četrdeset“ i „Kada pređeš Savski most“ pjevačica Zvonka Obajdin na humorističan je način objasnila zašto ih je napisala i što znače za nju. Ova četveročlana grupa koju uz frontwoman Zvonke Obajdin, čine Matko Boršić na bubnjevima, San Mikulec na bas gitari i Daniel Rodik na električnoj i akustičnoj gitari, svojom sanjivom glazbom umirili su i oduševili okupljeno mnoštvo u zatvorenom prostoru The Beertije. Posjetitelji su komentirali kako ih glazba Svemira podsjeća na kombinaciju Detoura i Cranberriesa.

„Svemirci“ su predstavili pjesme i na engleskom jeziku, a Obajdin je izmjenjivala instrumente, električnu gitaru i klavijature. Koncert nije održan na ljetnoj terasi zbog nestabilnog vremena, no to kao da nitko nije primijetio zbog dobre organizacije. Po završetku svirke, svi zainteresirani mogli su kupiti njihove dosadašnje albume.

Kolovoški „Summer vibes“ u The Beertiji završava funk i soul glazbom koju će puštati DJ Pejo sljedeći petak, 30. kolovoza.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!