VIDEO Učenici Medicinske škole u Rijeci snimili zanimljiv uradak na temu odgovornosti u borbi protiv COVID 19 pandemije

VIDEO Učenici Medicinske škole u Rijeci snimili zanimljiv uradak na temu odgovornosti u borbi protiv COVID 19 pandemije

FOTO: Screenshot YouTube

U ova teška vremena lijepo je vidjeti mlade ljude na kojima počiva budućnost našeg društva kako je ponašaju odgovorno i kako koriste svoja znanja, vještine i kreativnost za boljitak društva kojeg su i sami članovi

Rijeka – Učenike Medicinske škole u Rijeci trenutna svjetska pandemija korona virusa koja je praktički zaustavila cijeli svijet i socijalne kontakte svela na goli minimum inspirirala je za snimanje vida kojim se propagira odgovorno ponašanje, pridržavanje propisanih mjera i korištenje tehnologije na nov i zanimljiv način.

Video je nastao u domovima učenika i on prikazuje odvojenost i nastavu na daljinu koja se kao jedna od mjera koristi u borbi protiv globalne pandemije. Kratki video ispunjen je mnogim detaljima i ima snažnu poruku:
#povezanost #znanje #zabudućnost.

U ova teška vremena lijepo je vidjeti mlade ljude na kojima počiva budućnost našeg društva kako je ponašaju odgovorno i kako koriste svoja znanja, vještine i kreativnost za boljitak društva kojeg su i sami članovi. U ovim teškim vremenima izoliranosti i bez socijalnog kontakta, njihova ozbiljnost i predanost s osmijehom zaslužuje maksimalnu pažnju i priznanje javnosti.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!