VIDEO Velika riječka srca ispunila Trg Riječke rezolucije na velikom humanitarnom koncertu ‘Sve za našu djecu’

Prijenos višesatnog koncerta mogao se pratiti u izravnim prijenosu na Kanalu Ri i TV Istri, a djelić atmosfere s početka koncerta pogledajte u priloženom video isječku…

Rijeka – Ispunjeni Trg Riječke rezolucije ponovo je podržao brojne izvođače koji su se večeras okupili kako bi pomogli prikupiti novčana sredstva u humanitarnoj akciji ‘Sve za našu djecu’.

Treće izdanje humanitarne akcije u organizaciji udruge Riječko srce i Kanala Ri za cilj je imalo prikupljanje sredstava za opremanje senzorne sobe u OŠ Pećine čiji Odjel za djecu oštećena vida polazi dvadeset i dvoje slijepe i slabovidne djece iz Primorsko-goranske županije.

Koncert su otvorile Kiki i Ella, odnosno The Blondes, nakon njih svirali su Mastersi, pa Gane Rimatore nakon koga je nastupila ekipa iz Sixty River Banda. Čakavski đir otvorila je grupa Fiesta, zatim su nastupili Whiteheads, En Face i Mia Negovetić te Klaudija Jugović i Adriana Katić, zatim Pleteri koji su pjesmu Heroj ulice posvetili nedavno preminulom mladom košarkašu Matiji Kataliniću. Nakon što je Mia Dimšić raspjevala najmlađe posjetitelje, na binu je stigla ekipa iz Atomskog skloništa, Marko Škugor, Crvena Jabuka, Koktelsi, Tedi Spalato, Denis & Denis, Neno Belan, Jasmin Stavros, Opća opasnost, ZSA ZSA, Kedžo, dok je finale pripalo Gustafima i Mauru Staraju & La Bandi.

Tijekom koncerta bio je realiziran i call centar u studiju Kanala Ri, a građani su pozivom na broj 060-9009 mogli donirati pet kuna za vrijedni humanitarni cilj – uređenje senzorne sobe Odjela za slijepe i slabovidne učenike Osnovne škole Pećine Rijeka.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!