[VIDEO] Visoka poslovna škola PAR novi obrazovni partner Udruženja obrtnika Rijeka

Dekanica Nikolić navela je da PAR provodi 5 studijskih programa (Poslovno upravljanje, Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu, Upravljanje financijama, Upravljanje malim i srednjim poduzećima te Upravljanje u sportu. 

Rijeka – Predsjednik Sertić iznimno je zadovoljan suradnjom i uvjetima koje je Visoka poslovna škola PAR ponudila za sve članove Udruženja obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena, članove uže obitelji i njihove zaposlenike.

-Zahvaljujem se našem novom partneru, Visokoj poslovnoj školi PAR, što je prepoznalo Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena kao gospodarski subjekt koji broji 3200 članova, tj. 9000 članova, ako ubrojimo zaposlenike i članove obitelji koji participiraju u radu obrta. Na temelju takvog broja Visoka poslovna škola PAR je odobrila popuste i omogućila našim članovima pristupačnije obrazovanje, stjecanje stručnih kompetencija i brže uključivanje na tržište rada. Cjeloživotno obrazovanje je nužno u današnjem modernom svijetu gdje se događaju brze promjene. Svjedoci smo da svatko mora ulagati u edukaciju ukoliko želi napredovati, pridonositi razvoju društva i biti konkurentan na tržištu. Siguran sam da je ovakav način suradnje pravi put za pomoć obrtnicima kako bi se svojim stručnim znanjima bolje pozicionirali na tržištu, rekao je Sertić.

Dekanica Nikolić navela je da PAR provodi 5 studijskih programa (Poslovno upravljanje, Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu, Upravljanje financijama, Upravljanje malim i srednjim poduzećima te Upravljanje u sportu. Od programa Cjeloživotnog obrazovanja polaznici mogu birati između stručnih usavršavanja i osposobljavanja, raznih formalnih i neformalnih programa za osobni i profesionalni rast te edukacija iz područja managementa, financija, marketinga i prodaje te komunikacije, vođenja timova, delegiranja, motiviranja i sl. kao i pohađati specijalizirane radionice u sklopu Gastro akademije. Pozvala je sve da se pridruže stručnom usavršavanju za poslove voditelja/ice izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te digitalni marketing koji uskoro započinju.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!