Tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

[VIDEO] Zbog prometne nezgode u kojoj je stradao motociklist na autocesti A7 vozi se jednom trakom

Na teren su izašle hitne službe, a više informacija objavljujemo uskoro...

Rijeka - Zbog prometne nesreće na autocesti A7 Rupa-Rijeka između čvorova Diračje i Rujevica u smjeru mosta Krk vozi se suženim kolnikom uz ograničenje brzine 40 km/h. Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći stradao je motociklist. Na teren su izašle hitne službe, a više informacija objavljujemo uskoro...

https://www.youtube.com/watch?v=16pSSwK3RSE

Kako podsjećaju iz HAK-a, u prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista pa vozače ostalih vozila upozoravaju da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećaju da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Zbog upozorenja od toplinskog vala savjetuju svima koji putuju na dužim relacijama da to čine rano ujutro ili kasnije navečer, a izbjegavaju vožnju i putovanje tijekom dana kada temperature dosežu svoj maksimum. Tijekom puta treba se češće zaustaviti i rashladiti te piti dovoljno tekućine i umjereno koristiti rashladni uređaj u vozilu. Nikada ne ostavljajte djecu ili životinje u parkiranom vozilu. Ako se tijekom vožnje osjećate loše odmah se zaustavite i potražite lječničku pomoć.

Ovo je tekst iz arhive. Stranice su u međuvremenu redizajnirane. Kreni od početne stranice.