[VIDEO] Zlatko Komadina i Darijo Vasilić predstavili koaliciju za županiju uz slogan ‘Izaberi dokazano’

-Mogu reći da ostajmeo zajedno jer ova koalicija govori o našoj stabilnosti. Ono što valja, to i traje, rekao je Zlatko Komadina, dodajući kako vjeruje da će s punim pravom ići po povjerenje građana.

Rijeka – Potpisan je koalicijski sporazum za zajednički izlazak SDP, HSU, PGS, IDS i HSS na izbore u Primorsko-goranskoj županiji.

-Drago mi je da mogu reći da smo ostali zajedno jer ova koalicija govori o našoj stabilnosti. Ono što valja, to i traje, rekao je Zlatko Komadina, dodajući kako vjeruje da će s punim pravom ići po povjerenje građana.

-Radili smo i realiizrali program, ono što smo obećali to smo ispunili, a želimo nastaviti s realizacijom onoga što smo zajedno smislisli, zaključio je Komadina.

Predsjednik PGS-a Darijo Vasilić istaknuo je da je ova koalicija koja u većini gradova i općina Primorsko-goranske županije ostvaruje zajednički predizborni koalicijski nastup. -Mislim da slogan najbolje govori: ‘Izaberi dokazano’, izaberi sve ono što je PGŽ u ovoj istoj koaliciji realizirala, rekao je Vasilić.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!