Višestruki provalnik i kradljivac priveden pravdi

Sumnjiči ga se da je od travnja do srpnja ove godine na području Vežice, Vojaka i Pećina počinio 18 teških krađa provaljivanjem od kojih je šest u pokušaju te jedno kazneno djelo računalne prijevare. Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima kojima su oštećeni hrvatski državljani i više tvrtki, cijeni se na više od 13 000 kuna.

Rijeka – Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Sumnjiči ga se da je od travnja do srpnja ove godine na području Vežice, Vojaka i Pećina počinio 18
teških krađa provaljivanjem od kojih je šest u pokušaju te jedno kazneno djelo računalne prijevare. Riječ je provalama u frizerske salone, ugostiteljske objekte, osobna vozila, jedan kiosk i benzinsku postaju. Otuđio je novac, jednu „žetonjeru“ iz aparata za napitke i druge predmete, a iz osobnih vozila novčanike s novcem i dokumentima. U jednom slučaju je na bankomatu iskoristio otuđenu bankovnu karticu iz osobnog vozila u koje je provalio, tako da se sumnjiči i za kazneno djelo računalne prijevare.

Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima kojima su oštećeni hrvatski državljani i više tvrtki, cijeni se na više od 13 000 kuna. Nakon provedenog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku te se prijavljuje za počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem mjerodavnom državnom odvjetništvu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }