Vivien Galetta i Natko Štiglić publici na Trsatskoj gradini nastupat će „Na obali srca“

U nedjelju će na Trsatskoj gradini u jutarnjim satima nastupiti belgijski orkestar „Resisto“ koji okuplja mlade glazbenike u dobi od 11 do 27 godina koji putuju Europom, a kako su najavili – ovoga puta dolaze i na Trsat osvojiti srca Riječana i Riječanki

Rijeka – Na Trsatskoj gradini ove će nedjelje, 29. srpnja doći do zanimljive glazbene suradnje. Naime, kroz koncert „Na obali srca“ svoje će strune udružiti dvoje riječkih umjetnika – Vivien Galletta, poznata vokalna solistica našeg kraja i mladi virtuoz, gitarist Natko Štiglić. Dvoje umjetnika će posjetitelje povesti u glazbenu šetnju po dalekim obalama svjetskih uspješnica ali i domaćih, intimnih obala srca. U jednom novom, mediteranskom iščitavanju zvuka, pridružit će im se i glazbeni gosti – tenor Voljen Grbac, talentirani Antonio Krištofić, gitarist Mario Šimunović te mlade gošće – Nina i Anja Fakin.

Vivien Galletta već dugi niz godina njeguje širok repertoar evergreena, jazz standarda, šansona, kancona te pop rock skladbi, a iza sebe ima već dobro utaban glazbeni put koji uključuje suradnju s mnogim eminentnim umjetnicima, brojne nastupe na festivalima te nagrade od strane struke i publike. Nadareni mladi riječki gitarist Natko Štiglić, dobitnik brojnih priznanja i nagrada, svoj glazbeni izričaj gradi na klasičnim skladbama, obradama i aranžmanima poznatih filmskih tema, flamencu te pjesmama poznatih svjetskih skupina i bendova. U sklopu Ljeta na Gradini Natko i Vivien publici će podariti večer isprepletenu glazbom u jedinstvenom ambijentu srednjovjekovnih zidina, a kroz program će posjetitelje provesti Neno Pavinčić. Vrhunska koncertna večer bit će oplemenjena isto takvim domaćim istarskim delicijama –  ​pršutom i sirom ​kojima će ​posjetitelji koncerta biti počašćeni zahvaljujući ​renomiranim partnerima manifestacije – tvrtki Pisinium iz Pazina te sirani L​atus​ iz Žminja.

Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu ili putem sustava mojekarte.hr. po cijeni od 40 kuna.

U nedjelju će na Trsatskoj gradini u jutarnjim satima nastupiti belgijski orkestar „Resisto“ koji okuplja mlade glazbenike u dobi od  11 do 27 godina koji putuju Europom, a kako su najavili – ovoga puta dolaze i na Trsat osvojiti srca Riječana i Riječanki! U izvedbama glazbenog orkestra svi prisutni moći će uživati u nedjelju, 29. srpnja u 11 sati.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!